Afspændingsbehandling:


Den ultimative forkælelse af hele dig. Du kan enten vælge at behandlingen tager udgangspunkt i et problem område du måtte ha, eller du kan vælge en fuld kropsbehandling.

En afspændingsbehandling er at betragte som et frirum til væren. Hvis man har lyst, kan det være en base, hvorfra man kan lære om de spændingsmønstre man har levet sig ind i. Måske kan man slippe spændingerne i nuet, måske kommer man ned i dybere lag af fortidens spændinger,og måske er det her din kropsbevidstheds rejse starter.

Afspændingsbehandlingen giver dig et rum hvor den eneste opgave du har, er at give slip på det du ikke ønsker at holde på.

Det er et sted hvor du kan give det kropssvære kærlig opmærksomhed. Uden plan og ambition. Kun hvilende i lydhør vågen. Det er et sted hvor stivnede potentialer i krop og sind bliver inviteret til at tø op.

Healing og afspænding går hånd i hånd. I min egen selvhealing bruger jeg både 
syngeskålen og rammetrommen, så føles det rigtigt bruger jeg også de to healer redskaber. 

Afspændingsbehandlingen varer en` til halvanden time. Den modtages iført behageligt løstsiddende tøj.

Den afsluttes med en hvilen i et harmonisk lydhav hvor man mentalt kan klæde sig på til hverdagens krav igen.

Hvis du har lyst til at arbejde videre med et eventuelle problemområder af enten over eller underspændt muskulatur, kan du ønske at få øvelser med hjem. (Dette aftales før behandlingens start.)

En time koster 500 kr. og 1½ time koster 700 kr. Ved et forløb på 5 behandlinger af 1½ time, er prisen 650*5.

 

 

Healingsmassage: